Resultaat 1–12 van de 221 resultaten wordt getoond

Campingstoelen

Campingstoelen in alle soorten en maten. Van lichtgewicht tot zeer sterk uitgevoerd zodat u met uw hele familie kunt zitten op heerlijke campingstoelen. [read more]

Campingstoelen kopen?

Campingstoelen kunt u op meerdere punten beoordelen. Houd bij het aanschaffen van een kampeerstoel rekening met onderstaande punten:

Type campingstoel

Kampeer stoelen zijn er in allerlei soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een kinder-camping-stoel of gewoon een normale camping stoel met voetensteun. Maar misschien zoekt u wel naar een opvouwbare campingstoel, of heeft u liever camping klapstoelen.

Maar naast de gangbare stoelen zijn er ook andere varianten zoals een regisseursstoel, relax-camping-stoel, visstoel, kinderstoelen of krukje en strandstoelen. Waar je ook naar op zoek ben, bij Vrijbuiter vindt u het.

Comfort

Wil je een camping-stoel met een hoge of lage rugleuning, is de stoel gepolsterd of niet? Gepolsterd wil zeggen, een stoel uitgevoerd in een dubbel doek met schuimvulling ertussen. Is de rugleuning verstelbaar? Is de campingstoel met passende voetensteun?

Gewicht van een campingstoel

Campingstoelen zijn er in verschillende gewichten. We bedoelen wat de stoel zelf weegt, dit met het oog op het totale-gewicht wat je als je gaat kamperen kan meenemen als bagage in de auto, aanhanger, caravan of camper.

Maar ook is het van belang dat je helder hebt wat de maximale belasting in kilo’s van een stoel is. wat een camping-stoel weegt  is ook sterk gerelateerd aan de verscheidene materialen zoals een aluminium kampeerstoel of een wat zwaardere campingstoel van staal. Zo is er heel veel vraag naar lichtgewicht strand en kampeer-stoelen.

Opvouwbare of inklapbare campingstoel

Zowel een opvouwbare stoel als een klapstoel zijn opties binnen ons assortiment campingstoelen. Voor een opvouwbare campingstoel kiest u bijvoorbeeld de Redwood Portola van het huismerk van Vrijbuiter. De opvouwbare campingstoel waarbij een voetensteun ook mogelijk is, heeft een laag gewicht en is zeer klein en compact als hij is ingevouwen. De klapstoel is in tegenstelling tot eerdere modellen ook echt helemaal plat als deze is ingeklapt, en zo krijgt u weer meer ruimte als u op reis gaat.

Merken campingstoelen

Op gebied van stoelen is er een grote keuze, variërend van een viskrukje tot de relaxstoel Redwood Kauri van het huismerk. Alle soorten en types kampeerstoelen zijn er te vinden bij diverse merken in ons assortiment. Klik bijvoorbeeld hier voor het uitgebreide assortiment van Bo-Camp. Maar niet te missen is een favoriet van het merk Westfield, Andere merken: Redwood

[/read]

Scroll naar boven